Kom in beweging!

Wandelcoaching

Loopt u rond met een vraagstuk in uw dagelijkse leven op persoonlijk vlak, werk, of in uw relatie?Laat me een stukje met u mee lopen! Samen gaan we stap voor stap op ontdekkingsreis om te zienwaar u nu staat, waar u naar toe wilt en hoe dit te bereiken. Onderweg stel ik vragen, veel vragen.Vragen die ervoor zorgen dat u inzicht krijgt in uw problematiek, kunnen en mogelijkheden. U bent immers de expert van uzelf, alleen ziet u dit soms even niet. Alleen met de juiste vragen vindt u goede oplossingen. Ik hou u als het ware een spiegel voor en bied handvatten voor (zelf)inzicht en indien nodig verandering.


Mijn werkwijze

Wandelcoaching gaat bij mij volgens "Natuur Beleven" Transformatie, Vitaliteit en Mindfulness methodiek en werkt effectief. Lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werken aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel. Uw hoofd is leeg, u denkt weer in mogelijkheden en/of u kunt eindelijk "loslaten".


Het resultaat 

  • Positief zelfbeeld, nieuw inzicht en een goede lichamelijke conditie.
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.
  • Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding.
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.


Dit "stress verlagend en uithoudingsvermogen vergrotend" traject start met een vrijblijvende, gratis  intake, om kennis te maken en jouw coachvraag duidelijk te krijgen. Aan het eind van de intake is jouw coachvraag helder en weet je of wandelcoaching bij jouw zou passen. Past dit? Dan obtvangt u een voorstel voor een traject. In de daaropvolgende coachgesprekken gaan we aan de slag.

Een coaching traject bestaat uit 5 sessies van ca. 1 - 1,5 plus één terugkom sessie na 2 maanden. Op basis van de intake wordt (ook voor een werkgever) een passende offerte gemaakt.

Als we samen besluiten over te gaan tot een coaching traject dan wordt dit schriftelijk als opdracht aan u of uw werkgever bevestigd. U of uw werkgever ontvangt een factuur welke 50% bij opdracht moet worden betaald, en 50% bij afronding. E.e.a. volgens de algemene voorwaarden.


Ik ben geregistreerd bij Wandelcoach.nl en de NVNC (Nederlandse Vereniging voor Natuurcoaches)

https://wandelcoach.nl/wandelcoaches/angelique-muller-maurik/

https://nvnc.nl/zoek-een-natuurcoach/


E-mailen
LinkedIn