Kom in beweging!

Transformatiecoaching

Zit je te veel in je hoofd? Loop je tegen innerlijke blokkades aan? Wil je doen wat je wilt in plaats van willen wat je doet? Ben je op zoek je balans, houvast en helderheid? Lees dan verder!

Leer weer te verbinden met je lichaam. Leer om te ZIJN in plaats van DOEN. Leer je innerlijke blokkades op te ruimen en ga van binnenuit op zoek naar jezelf en waar je hart ligt! Durf jij dit aan?

Mijn werkwijze

We gaan in gesprek, al wandelend of naar een afgesproken plek. We gaan op onderzoek naar wat je wens is en wat je tegenhoudt of belemmert. Daar gaan we mee aan de slag! 

Het resultaat 

  • Bewustwording en acceptatie wat is en hoe hier mee om te gaan.
  • Je krijgt een nieuwe kijk op jezelf en de wereld om je heen.
  • Vrij zijn van ballast en spoken uit het verleden.
  • Van onmacht/onrecht naar de regie weer zelf in handen.
  • Focus en gezonde gedrevenheid.
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.


Jouw transformatie start met een vrijblijvende, gratis  intake, om kennis te maken en jouw coachvraag duidelijk te krijgen. Aan het eind van de intake is jouw coachvraag helder en weet je wat een transformatietraject voor jou kan betekenen. Past dit bij jou? Dan ontvang je een voorstel voor een traject. In de daaropvolgende coachgesprekken gaan we aan de slag.

Een coachtraject bestaat, afhankelijk van de zwaarte van de problematiek, gemiddeld, uit 5 à 6 sessies van ca. 1 - 1,5 uur. Op basis van de intake wordt (ook voor een werkgever) een passende offerte gemaakt.

Als we samen besluiten over te gaan tot een coaching traject dan wordt dit schriftelijk als opdracht aan u of uw werkgever bevestigd. U of uw werkgever ontvangt een factuur welke 50% bij opdracht moet worden betaald, en 50% bij afronding. E.e.a. volgens de algemene voorwaarden.


Ik ben geregistreerd bij Wandelcoach.nl en de NVNC (Nederlandse Vereniging voor Natuurcoaches)

https://wandelcoach.nl/wandelcoaches/angelique-muller-maurik/

https://nvnc.nl/zoek-een-natuurcoach/


E-mailen
LinkedIn