Kom in beweging!

Vitaliteitscoaching en vitaliteitsmanagement


Vitaliteitscoaching

Loopt u met vragen over zingeving, fysieke en geestelijke gezondheid of het benutten van uw talent? Bijvoorbeeld:

  • Wat kost energie en wat geeft energie? 
  • Hoe maak ik de juiste keuzes om mijn talenten volledig te ontwikkelen? 
  • Hoe versterk ik mijn geestelijke en lichamelijke conditie? 


Tijd om jezelf te herontdekken!


Als vitaliteitscoach bied ik u begeleiding  bij het behouden en/of terugwinnen van uw vitaliteit. Hierbij wordt gewerkt aan vitaliteit op fysiek, emotioneel, sociaal en spiritueel vlak. Het doel is het realiseren van duurzame gedragsverandering.

Vitaliteitscoaching bestaat uit 5 sessies van ca. 1,5 tot 2 uur plus één terugkom sessie na 2 maanden. Op basis van de intake wordt (ook voor werkgevers) een passende offerte gemaakt.


Vitaliteitsmanagement voor bedrijven

Advies nodig op het gebied van vitaliteitsbeleid? 

Voor bedrijven zijn goed functionerende medewerkers van groot belang. Vitale medewerkers werken effectiever en zijn minder vaak ziek. Bovendien doen zij hun werk met plezier. U als werkgever kan in een belangrijke mate bijdragen aan de effectiviteit en tevredenheid van uw medewerkers door te investeren in vitaliteitsmanagement. Ik kan u als vitaliteitscoach hier bij helpen en uw vitaliteitstraject van a tot z begeleiden.

Vitaliteitsmanagement gebeurt op basis van een intake waarbij de probleemstelling wordt besproken. Op basis van de probleemstelling en uw wensen wordt een offerte opgesteld inclusief een plan van aanpak en een uitgezet tijdspad.
 


E-mailen
LinkedIn