kom in beweging

Wandelcoaching

Loopt u met een vraagstuk in uw dagelijkse leven op persoonlijk vlak, werk, of in uw relatie? Laat me een stukje met u mee lopen! Samen gaan we stap voor stap op ontdekkingsreis om te zien waar u nu staat, waar u naar toe wilt en hoe dit te bereiken. Onderweg stel ik vragen, veel vragen. Vragen die ervoor zorgen dat u inzicht krijgt in uw problematiek, kunnen en mogelijkheden. U bent immers de expert van uzelf, alleen ziet u dit soms even niet. Alleen met de juiste vragen vindt u goede oplossingen. Ik hou u als het ware een spiegel voor en bied handvatten voor (zelf)inzicht en indien nodig verandering.


Mijn werkwijze

Wandelcoaching gaat bij mij volgens "Natuur Beleven" en de Mindful Run (MR) methodiek en werkt effectief. Lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werken aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel. Uw hoofd is leeg, u denkt weer in mogelijkheden of u kunt eindelijk "loslaten".


Het resultaat bij de MR methodiek

  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.
  • Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding.
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.


Dit "stress verlagend en uithoudingsvermogen vergrotend" traject start met een vrijblijvende, gratis  intake, om kennis te maken en jouw coachvraag duidelijk te krijgen. Aan het eind van de intake is jouw coachvraag helder. In de daaropvolgende coachgesprekken gaan we daarmee aan de slag.

Een coaching traject bestaat uit 5 sessies van ca. 1,5 tot 2 uur plus één terugkom sessie na 2 maanden. Op basis van de intake wordt (ook voor een werkgever) een passende offerte gemaakt.

Als we samen besluiten over te gaan naar een coaching traject dan wordt dit schriftelijk als opdracht aan u of uw werkgever bevestigd. U of uw werkgever ontvangt een factuur welke 50% bij opdracht moet worden betaald, en 50% bij afronding. E.e.a. volgens de algemene voorwaarden.

Waarom MR Wandelcoaching

  • De aanpak is direct, duidelijk en actief.
  • Professionele begeleiding volgens de Mindful Run Methode.
  • Begeleiding van een ervaren gecertificeerd Mindful Run Wandelcoach.

 

E-mailen
LinkedIn