Kom in beweging!

Al wandelend

Mijn naam is Angelique Muller, geboren in 1966 en getogen / woonachtig in de Betuwe. 

In 2004 maakte ik kennis met de kracht van wandelen wegens een burn-out door stress in combinatie met fysieke problemen. Ik werd door een medisch team aan het wandelen gezet om mijn hoofd leeg te lopen en weer vertrouwen te krijgen in mijn lijf. De opdracht die ik kreeg was om te gaan trainen voor de Vierdaagse van Nijmegen!

Als je bedenkt dat ik alles altijd gemotoriseerd deed sinds mijn 16e was dit een enorme cultuurschok.  Ik trainde met 2 goede vriendinnen en we hebben dat jaar die Vierdaagse uitgelopen met z'n drieën. Het resultaat: Mijn burn-out was verdwenen en het vertrouwen in mijn lijf was weer terug!


Inmiddels, duizenden kilometers verder liep ik in 2016 voor de 4e keer de Vierdaagse van Nijmegen, de 100e! Deze keer grotendeels alleen. Het was een afspraak die ik tien jaar daarvoor met mezelf had gemaakt: "Ik loop pas weer de 100e Vierdaagse, in het jaar dat ik 50 word". Onderweg had ik hele leuke, spontane ontmoetingen en gesprekken met diverse, voor mij onbekende, lopers. We hadden het over van alles, zowel diepgaande gesprekken als lekker onzinnige spraak om de moed er in te houden.

Een van deze lopers zei me tijdens de Dag van Groesbeek op de Zevenheuvelenweg dat ik Wandelcoach zou moeten worden vanwege de diepgaande gesprekken! Ik wist van het bestaan niet af en gaf dit ook aan. Hij zei me om het na afloop van deze vier dagen maar eens op te zoeken op internet. Ik heb 'm uitgelopen en gedaan wat hij zei, en wat denk je? Het bestond echt!

Ik heb me eind 2016 aangemeld bij de opleiding Wandelcoaching van Het Coach Bureau en begin 2017 bij de opleiding Mindful Run Wandelcoaching. Bij de ene opleiding stond "Natuur Beleving" centraal, bij de ander om het "Een te zijn met jezelf in het hier en nu", bij voorkeur in de natuur. 

Begin 2019 werd me gevraagd of ik interesse had om Fitstap Coach te worden bij de Koninklijke Wandelbond Nederland. Ik hoefde hier niet lang over na te denken! Van het een kwam het ander, alles in het kader van bewegen en vitaliteit; cognitieve fitness trainer, vitaliteitscoach, SMR (stoppen met roken) coach. 

In 2023 was er een nieuw hoogtepunt; Een groep te trainen voor de beklimming de Alpe d'Huzes welke we gezamenlijk hebben volbracht. Dit voorjaar ben ik afgestudeerd voor de opleiding Transformatiecoach en gestart met de opleiding MBCT, Mindfulness Based Cognitive Therapy.

Ik ben een mensen mens. Zowel door mijn familie, mijn Indische achtergrond, mijn vrienden, alsook door jarenlange werkervaring in diverse branches. Voorheen als technisch tekenaar nutsbedrijven, onderwijsassistent in de motorvoertuigentechniek, projectassistente installatieonderhoud & nieuwbouw, officemanager, HRM-adviseur, Arbeidskundig onderzoeker & Werkcoach, Casemanager Werk en Inkomen, en de laatstejaren Jobcoach SW bij gemeente Wageningen en Wandel- en loopbaancoach als zelfstandig ondernemer. 

Ik heb de kennis en kunde om mensen te observeren, in beweging te krijgen, belemmeringen weg te nemen, te ontwikkelen en adviseren in hun mogelijkheden, dicht bij  zichzelf te blijven en het beste uit ze te halen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

Al deze kennis en technieken heb ik samengevoegd tot een mooi programma waar u aan kunt deelnemen.

Ik wens u mooie wandelingen!


Hartelijke groet,

Angelique Muller

E-mailen
LinkedIn