Kom in beweging!

Powerwalking

Wat is powerwalking?
Powerwalking is wandelen op een hoger tempo, ook wel snelwandelen genoemd. Daarbij beweeg je met je armen mee en maak je een sterkere afzet met je voeten. 

Doordat je met powerwalking je voeten steviger afzet en je armen krachtiger meeneemt in je beweging, gebruik je veel spieren tegelijk en versterk je je spieren. De hogere hartslag zorgt ervoor dat je conditie verbetert, je meer weerstand opbouwt, meer calorien verbrandt en fit wordt. 

Omdat je in de buitenlucht bent, krijg heerlijk frisse lucht en vitamine D. Verder draagt het bij aan een ontspannen en gelukkiger gevoel en vermindert het de kans op depressies. Je loopt je hoofd leeg en kan je gedachtes aan de kant te zetten. 


Deze groepswandeling kost € 15,- per persoon. Er is een minimum van 6 en een maximum van 10 personen. Bij meer aanmeldingen volgt een extra datum. Wenst u de wandeling een-op-een te doen? Dat kan voor € 75,- per wandeling.

Hoe kan ik aanmelden?
Aanmelden is een must en kan via info@wandelcoach-angelique.nl of via de Facebook pagina https://www.facebook.com/wandelcoachangelique/.


Ook zelf samengestelde groepen (zowel particulier als zakelijk) zijn welkom.

E-mailen
LinkedIn